Hastanemize yapacağınız tüm müracaatlarda kimliğinizi mutlaka ibraz ediniz. Kimliğiniz yok ise kaydınız yapılmayacaktır.

Tekirdağ Belediyesi Sosyal Bilimler Lisesi’nden Hastanemize Ziyaret

25 Mayıs Etik Günü ve Etik Haftası nedeniyle Tekirdağ Belediyesi Sosyal Bilimler Lisesi Etik Kurulu Öğretmenleri Keziban KAYA, Emine GÜLGÜNER ve öğrenciler tarafından hazırlanan şiir ve müzik dinletisi Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kemoterapi Bölümü hastalarına sunuldu.

Toplumda etik kültürü yerleştirmek, bu konuda toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlik kemoterapi hastaları ve hastane personeli tarafından ilgiyle izlendi. Kısa bir süre de olsa hastalara keyifli anlar yaşatan öğrenciler söyledikleri şarkılar, okudukları şiirler ve hastalara sundukları küçük hediyelerle toplumsal duyarlılıklarını en iyi şekilde ifade ettiler ve büyük beğeni topladılar.

Etkinliğin ardından Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’i de ziyaret eden Tekirdağ Belediyesi Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri etkinliği desteklediği için kendilerine teşekkür ettiler.