TR - EN - RO

Hastanemize yapacağınız tüm müracaatlarda nüfus cüzdanınızı mutlaka ibraz ediniz.

• Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Çocuk Sağlığı ve İzlem Polikliniği

14.06.2019 yayınlanma

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü‘nde "ÇOÇUK SAĞLIĞI VE İZLEM POLİKLİNİĞİ" açıldı. Bundan sonra çocukluk çağı aşılarını hastanemizde yaptırabilirsiniz. Çocuk Sağılığı ve izlem Polikliniğimizde ayrıca Gelişim Testi,  Beslenme ve Emzirme Danışmanlığı hizmetleri verilmektedir.

• Merkez Müdürlüğümüz’de Koruma Ekip Üyelerine Teorik Eğitim Gerçekleştirildi.

14.06.2019 yayınlanma

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan Acil Durum Ekipleri’nden Koruma Ekip’inde bulunan personelimize teorik eğitim verildi. Olay sırasında yapılması gereken faaliyetler ve müdahale yöntemleri konusunda ekip üyeleri bilinçlendirildi.

• Merkez Müdürlüğümüzde İftar Yemeği Verildi.

28.05.2019 yayınlanma

Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğümüzde Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN tarafından organize edilen iftar programı Namık Kemal Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN Bey,  Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Akademik kadromuz ve personelimizin değerli teşrifleri ile gerçekleştirilmiştir.

• Merkez Müdürlüğümüz’de Arama Kurtarma Ekip Üyelerine Teorik ve Uygulamalı Eğitimler Gerçekleştirildi.

24.05.2019 yayınlanma

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan Acil Durum Ekipleri’nden Arama Kurtarma Ekipleri’nde bulunan personelimize Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Afet bilinci, yaralı taşıma, kurtarma faaliyetleri ve müdahale yöntemleri konusunda ekip üyeleri bilinçlendirildi.

• Merkez Müdürlüğümüz’de Söndürme Ekip Üyelerine Teorik ve Uygulamalı Eğitimler Gerçekleştirildi.

24.05.2019 yayınlanma

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan Acil Durum Ekiplerinden Söndürme Ekipleri’nde bulunan personelimize Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Ekip üyeleri verilen teorik eğitimin sonunda uygulamalı olarak oluşturulan yangına müdahale etti.