Hastanemize yapacağınız tüm müracaatlarda nüfus cüzdanınızı mutlaka ibraz ediniz.

• Üniversitemiz Rektörü ve Merkez Müdürümüz Üniversite Hastaneler Birliği Toplantısına Katılım Sağladılar.

27.01.2019 yayınlanma

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi  Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile Merkez Müdürümüz Prof.Dr Erdoğan GÜLTEKİN, İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversite Hastaneler Birliği Toplantısına katılım sağladılar.

• Kırklareli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Bülent ŞENGÖRÜR'den Nezaket Ziyareti.

27.01.2019 yayınlanma

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan Gültekin'i makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Merkez Müdürü Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ile Rektör Sayın Prof.Dr. Bülent ŞENGÖRÜR karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken Merkez Müdürü Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN , nazik ziyareti için Kırklareli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e teşekkür etti.

• İl Sağlık Müdürlüğünden Nezaket Ziyareti.

27.01.2019 yayınlanma

Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof.Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’i, İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Cengiz BECERİR Başkanlığında, Başkanlarımız Uzm.Dr. Mustafa DÖNMEZ, Uzm.Dr. Aykut DEMİRKIRAN, Dr. Haci Bayram ZENGİN ve Zafer SOYKIRLI makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilemişlerdir.

• Tekirdağ il Emniyet Müdürü Sayın Mustafa AYDIN'dan Nezaket Ziyareti.

27.01.2019 yayınlanma

Tekirdağ il Emniyet Müdürü Sayın Mustafa AYDIN, Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan Gültekin'i makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Merkez Müdürü Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ile Emniyet Müdürü Sayın Mustafa AYDIN karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken Merkez Müdürü Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN , ziyareti için Tekirdağ il Emniyet Müdürü Sayın Mustafa AYDIN’a teşekkür etti.

• Merkez Müdürümüze Nezaket Ziyareti.

27.01.2019 yayınlanma

Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan Gültekin'e Ergene ilçesi Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Hamdi SARIER hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.