TR - EN - RO

Hastanemize yapacağınız tüm müracaatlarda nüfus cüzdanınızı mutlaka ibraz ediniz.

• Süleymanpaşa Kaymakamından Nezaket Ziyareti

11.03.2019 yayınlanma

Süleymanpaşa Kaymakamımız Sayın Aslan YURT, Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan Gültekin’ini makamında ziyaret etti.

• Trakya Üniversitesinden Merkez Müdürümüze Nezaket Ziyareti

07.03.2019 yayınlanma

Trakya Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Sayın Prof.Dr.Abdullah TAŞ, Başhekim Yardımcıları Sayın Prof.Dr. Nurettin Taştekin, Sayın Prof.Dr. Gündeniz ALTIAY, Sayın Prof.Dr. Tevfik AKTOZ ve Hastane Müdürü Sayın Nevzat ÜSTÜN, Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’ine nezaket ziyaretinde bulundu.

• Merkez Müdürümüze Nezaket Ziyareti

04.03.2019 yayınlanma

Tekirdağ Milletvekilimiz ve Ak Parti MKYK Üyesi Sayın Mustafa YEL , Süleymanpaşa Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Sezai ÇETİN Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’ini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

• Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA ' nın Tekirdağ ziyareti

02.03.2019 yayınlanma

Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA ' nın Tekirdağ ziyaretlerinde, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin ve Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof.Dr.Erdoğan Gültekin’de hazır bulunarak, Sayın Bakanımızın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ettiler. EASM’yi ziyaret eden  Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin KOCA’ya Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin plaket takdim ederken, Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve...

• TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI Sayın Prof.Dr.Mustafa ŞENTOP'un Tekirdağ'a Gelişi

01.03.2019 yayınlanma

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI olduktan sonra ilk ziyaretini memleketi Tekirdağ 'a yapan Sayın Prof.Dr.Mustafa ŞENTOP'u  havalimanında karşılayan Merkez Müdürümüz Prof.Dr.Erdoğan Gültekin, Sayın Prof.Dr.Mustafa ŞENTOP hocamızı karşılamanın gururunu yaşıyoruz dedi.