Hastanemize yapacağınız tüm müracaatlarda nüfus cüzdanınızı mutlaka ibraz ediniz.

• Merkez Müdürlüğümüzde Sağlıkta Kalite Standartları Kapsamında Zorunlu Eğitimler Gerçekleştirildi.

09.04.2019 yayınlanma

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'nde Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında zorunlu eğitimlerin birinci bölümü tamamlandı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Başhekimi Sayın Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN açılış konuşmasının ardından eğitime katkıda bulunan tüm hocalara ve personele teşekkür belgesi ve çiçek takdimi gerçekleştirdi.

• Süleymanpaşa Kaymakamından Nezaket Ziyareti

11.03.2019 yayınlanma

Süleymanpaşa Kaymakamımız Sayın Aslan YURT, Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan Gültekin’ini makamında ziyaret etti.

• Trakya Üniversitesinden Merkez Müdürümüze Nezaket Ziyareti

07.03.2019 yayınlanma

Trakya Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Sayın Prof.Dr.Abdullah TAŞ, Başhekim Yardımcıları Sayın Prof.Dr. Nurettin Taştekin, Sayın Prof.Dr. Gündeniz ALTIAY, Sayın Prof.Dr. Tevfik AKTOZ ve Hastane Müdürü Sayın Nevzat ÜSTÜN, Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’ine nezaket ziyaretinde bulundu.

• Merkez Müdürümüze Nezaket Ziyareti

04.03.2019 yayınlanma

Tekirdağ Milletvekilimiz ve Ak Parti MKYK Üyesi Sayın Mustafa YEL , Süleymanpaşa Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Sezai ÇETİN Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’ini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

• Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA ' nın Tekirdağ ziyareti

02.03.2019 yayınlanma

Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA ' nın Tekirdağ ziyaretlerinde, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin ve Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof.Dr.Erdoğan Gültekin’de hazır bulunarak, Sayın Bakanımızın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ettiler. EASM’yi ziyaret eden  Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin KOCA’ya Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin plaket takdim ederken, Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve...