YUNANİSTAN’DAN GELEN DOKTOR EKİBİNİ AĞIRLADIK

Eklenme Tarihi : 25.12.2018 14.01

Trakya Kalkınma Ajansı’nın yürütmüş olduğu “Sağlık Turizminin Geliştirilmesi” çalışmaları kapsamında Yunanistan’ın Gümülcine ve İskeçe şehirlerinden doktor ekibini 23-12-2018 günü 17:30’da hastanemizde ağırladık. Gümülcine’den Dr.Hüseyin BALTACI (İç Hastalıkları Uzmanı), Dr.Hamdi HAMAÇ (Üroloji Uzmanı) ve Dr.Eylem BAĞDATLI (Çocuk Hastalıkları Uzmanı), İskeçe’den Dr.Ferhat MUSTAFA (Üroloji Uzmanı) ve Dr.Selma GİROĞLU (Kadın Hast.ve Doğum Uzmanı)’nun ziyareti sırasında  konuklarımıza Başhekim Doç.Dr.Fatih HOROZOĞLU, Doç.Dr.Dumrul GÜLEN, Dr.Öğr.Üyesi Tolga ERSÖZLÜ,  Dr.Öğr.Üyesi Birol ŞAFAK, Başmüdür Arzu ALKANAT, Kalite Direktörü Eren ÖZCANLI, Hastane Koordinatörü Musa CAN ve Dön.Ser.Bir.Sor.Ümit ŞEKER eşlik etti. Kendileriyle çok  samimi bir ortamda gerçekleşen karşılıklı görüş alışverişi ve hastaların yönlendirilmesi konusunda işbirliği planlaması yapıldıktan sonra hastanemiz gezdirildi. Yaklaşık 1,5 saat süren ziyaretin ardından konuklarımızı uğurladık.