Üniversitemiz Rektörü Çocuk Hastalara Oyuncak Dağıttı.

Eklenme Tarihi : 08.02.2019 08.28

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği ile Çocuk Cerrahi Kliniğinde yatmakta olan hastalara Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN beraberindeki heyet ile birlikte oyuncak hediye etti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e eşi Selda ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER ve eşi Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşegül AKDOĞAN EKER, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burçin NALBANTOĞLU, Öğretmen Hatice  ÇAKICI ile hastane yönetimi eşlik etti.

Rektör ŞAHİN, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Hastanemizde yatmakta olan hastalarımıza sağlık hizmetini en iyi şekilde sunarken bir yandan da moral desteği sunmak istiyoruz. Bu açıdan bu tür faaliyetleri önemsiyoruz.” sözlerine yer verirken, önümüzdeki süreçte bu etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yatmakta olan çocuk hastalarla samimi olarak sohbet eden Rektör ŞAHİN, onlara çeşitli hediyeler takdim ederken, aileleri ile de görüşerek hastaların durumları hakkında detaylı bilgi aldı.

Haberin Galerisi
  • Başsağlığı

27.08.2019 yayınlanma

Hastane personelimiz Burçin SEVİNÇ'in babası Demir SATILMIŞ vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet...