Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'nde Basın Toplantısı Gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi : 03.09.2019 14.27

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI, ekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL , basın mensupları ile Üniversite ve hastanenin idari personeli katıldı.

Başhekim Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ sunumuna “Sağlık Tarama Aracı” ve “Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?” konseptlerini tanıtarak başladı.

Basın mensupları ile birlikte hastanemizi gezmeye başlayan protokol zaman zaman hastalarımızın dertlerini dinleyerek gazetecilerin sorularını yanıtlamayıda ihmal etmedi.

Kısa süre sonra hizmete girecek olan Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi, Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi ve Gebe Okulu’nun yapım aşamalarını yerinde inceledi.

Protokol, çocuk hastalara oyuncak dağıtarak çocuklarımızın yüzünüzü güldürdü.

Başhekim Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ; “Hastanemize bağışta bulunan vatandaşlarımız sayesinde alınan akülü araçlarımız ile çocuk hastalarımız ameliyatlara korkmadan gidebiliyor.” dedi.

Hastane gezintisinin ardından Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Başhekim Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ toplantı salonunda basın mensuplarının çeşitli sorularını yanıtladı.

• Başsağlığı

27.08.2019 yayınlanma

Hastane personelimiz Burçin SEVİNÇ'in babası Demir SATILMIŞ vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet...