SAĞLIK BAKANI DR.AHMET DEMİRCAN VE ULAŞTIRMA BAKANI AHMET ARSLAN HASTANEMİZDE YARALILARI ZİYARET ETTİ.

Eklenme Tarihi : 09.07.2018 12.31

TEKİRDAĞ MURATLI ÇORLU İLÇELERİ ARASI SARILAR MEVKİİNDE MEYDANA GELEN ELİM TREN KAZASINDA, HASTANEMİZDE TEDAVİ ALTINA ALINAN HASTALARI ZİYARET ETTİ.

ZİYARETTE SAĞLIK BAKANI DR.AHMET DEMİRCAN, ULAŞTIRMA BAKANI AHMET ARSLAN, TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİMİZ PROF.DR. MUSTAFA ŞENTOP VE MUSTAFA YEL, SAĞLIK BAKANLIĞI MÜSTEŞARI EYÜP GÜMÜŞ, ÜNİVERSİTE REKTÖRÜMÜZ PROF.DR. OSMAN ŞİMŞEK, AK PARTİ İL BAŞKANI CÜNEYT YÜKSEL HAZIR BULUNDULAR.

HASTANEMİZDE TEDAVİ GÖREN KAZAZEDELERİ TEK TEK DOLAŞIP GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDULAR. HASTANEMİZ BAŞHEKİMİ DOÇ.DR. FATİH HOROZOĞLU TARAFINDAN ZİYARETTE BULUNAN DEVLET ERKÂNINA HASTALAR HAKKINDA GENİŞ BİLGİ VERİLDİ.

Haberin Galerisi