TR - EN

Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Uğur TOSUN'a Veda Töreni

Eklenme Tarihi : 14.02.2020 12.55

Hastanemiz Plastik Cerrahi A.D öğretim üyelerimizden Doktor Öğretim Üyesi Uğur TOSUN'un hastanemizden ayrılmasından dolayı Hastane Başhekimimiz Doç.Dr. Nejat  ALTINTAŞ'ın öncülüğünde değerli hocamıza veda töreni düzenlendi. Törene Başhekimimiz Doç.Dr. Nejat ALTINTAŞ, Başhekim yardımcılarımız, Hastane Başmüdürümüz, Öğretim Üyelerimiz ve Hastane personelimiz katıldı. Törende Hastane Başhekimimiz Doç.Dr. Nejat  ALTINTAŞ bir konuşma yaparak hastanemize emek veren hocalarımız ve diğer personellerimiz kurumumuzdan ayrılırken onlara yakışır bir şekilde veda etmeliyiz dedi. Bu anlamda bunu gelenek haline getirip kurum kültürü oluşturmalıyız şeklinde konuştu. Tören Doktor Öğretim Üyesi Uğur TOSUN'a Başhekimimiz Doç.Dr. Nejat'ın  ALTINTAŞ'ın plaket ve çiçek taktim etmesiyle son buldu.

Haberin Galerisi