TR - EN

NAKSEM İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından Merkez Müdürlüğümüz işbirliğinde hastane personeline yönelik “İlk Yardım Eğitimi” ‘nin birincisi verildi.

Eklenme Tarihi : 10.12.2019 13.51

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKSEM) İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından Merkez Müdürlüğümüz işbirliğinde hastane personeline yönelik “İlk Yardım Eğitimi” ‘nin birincisi verildi.

Eğitimler, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dumrul Gülen, Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin Yıldız, ve Öğretim Gör.Dr. Arzu Malak tarafından verildi.

Toplam 16 saatlik ilk yardım eğitiminin ardından İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından teorik ve uygulama sınavları gerçekleştirildi. Sınavlar sonucunda başarılı olanlara 3 yıllık İlk Yardım Sertifikası verildi.

Verilen eğitimler ile toplamda 42 kişiye ilk yardım eğitimi verilmesi planlanıyor.