MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

Eklenme Tarihi : 09.08.2019 14.24

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü’ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’den görevi devraldı.

Merkez Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen devir teslim törenine, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, “Öncelikle Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’e teşekkür ediyorum, Merkez Müdürlüğü görevini yürüterek Hastanemize katkı sağladı. Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ’a da yeni görevinin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Merkez Müdürlüğü’nde görev yapan Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, müdürlük mührünü Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ’a teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haberin Galerisi
  • Başsağlığı

27.08.2019 yayınlanma

Hastane personelimiz Burçin SEVİNÇ'in babası Demir SATILMIŞ vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet...