Merkez Müdürlüğümüzde "9 Mayıs Dünya Çölyak Günü" Etkinliği Gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi : 15.05.2019 11.43

9 Mayıs Dünya Çölyak Günü sebebiyle  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Tıp Fakültesi Dönem III öğrencileri toplum sağlığı hizmetleri projeleri kapsamında hastanemize gelen hastaları Çölyak Hastalığı hakkında bilgilendirdi.

Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği tarafından desteklenen bu projede Dernek Başkanı Bahar Ayşegül GÜLCÜ ve ekibi tarafından hastanemize gelen hastalar çölyak hastalığı ile yaşamanın yolları hakkında bilgi sahibi oldu.

Dernek Başkanı gerçekleştirilen bu faydalı etkinlik sonunda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’e ve Başhekim Yardımcılarına teşekkür belgelerini takdim etti.