TR - EN

Kemoterapi Birimi, Psikiyatri Servisi ve İnme Merkezi Açılış Töreni

Eklenme Tarihi : 13.02.2020 06.24

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanemizde Kemoterapi Birimi, Psikiyatri Servisi ve İnme Merkezinin açılışları gerçekleşti. Açılış törenine Vali Yardımcısı Murat EREN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, Başhekim Yardımcıları, Hastane Baş Müdürü, Akademisyenler, Hayırseverler, Basın mensupları ve İdari personel katıldı. Vali Yardımcısı Murat EREN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL ve Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ birimlerin açılışında bağışta bulunan hayırseverlere plaket takdim etti.