Hayırseverimiz Nazmi KESİM oğlu merhum Aytuğ KESİM adına hastanemiz Genel Cerrahi Servisi’ne 1 adet oda tefrişatında bulunmuştur.

Eklenme Tarihi : 14.10.2019 11.20

Bağışçımız; “oğlumun ismi her zaman yaşayacak.” dedi ve ayrıca imkanı olan vatandaşlarımızı bu tür bağışları yapmaya teşvik etmek istediğini belirtti.

Hayırseverimize Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN adına Başhekimimiz Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ tarafından plaket takdim edildi.

Ayrıca Nazmi bey’e hastanemize yapacağı başvurularda öncelik tanınması için bağışçı kartı verildi. Bu kart bundan sonraki oda bağışçılarımıza plaket ile beraber takdim edilecek.

Başhekimimiz tefrişat için 37 odanın bulunduğunu, hastanemize bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızı hastanemize beklediğini belirtti.