Hayırsever çiftimiz Hatice & Tevfik KARAYEL kendi isimleri adına hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Servisi'ne 1 adet oda tefrişatında bulunmuştur.

Eklenme Tarihi : 28.08.2019 06.21

Bağışçılarımız ayrıca Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi'ne de bağışta bulunarak imkanı olan vatandaşlarımızı bu tür bağışları yapmaya teşvik etmek istediklerini belirttiler. Hayırsever çiftimize Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN adına Başhekimimiz Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ ve İç Hastalıkları Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Burhan TURGUT tarafından plaket takdim edildi.

Başhekimimiz tefrişat için 38 odanın bulunduğunu, hastanemize bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızı hastanemize beklediğini belirtti.

Haberin Galerisi
  • Başsağlığı

27.08.2019 yayınlanma

Hastane personelimiz Burçin SEVİNÇ'in babası Demir SATILMIŞ vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet...