Hastanemizde İftar Yemeği Düzenlendi.

Eklenme Tarihi : 08.06.2018 07.40

Hastanemizde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği bu yılda yapıldı.

İftar yemeği hastane yönetimi ev sahipliğinde Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan TURGUT, Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ ve hastane personelimizin yoğun katılımıyla hastane yemekhanesinde gerçekleştirildi. Hastane İmamı Süleyman ÇALIŞKAN tarafından okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti sonrası topluca iftar yapıldı.

Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Merkez Müdürü Doç. Dr. Fatih HOROZOĞLU Ramazanın huzur ve bizlere vermiş olduğu bereketin tüm Müslümanlara daim olması dileğinde bulundu. Ardından başarılı ve özverili çalışmalarından ötürü yemekhane personelimize teşekkür belgelerini takdim etti.