TR - EN

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ'ın Yeni Yıl Mesajı

Eklenme Tarihi : 30.12.2019 08.39

Sağlık, insan hayatındaki en önemli unsurdur. Hastalıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için hareketli yaşam, dengeli beslenme, ve sağlığa önem verilmesi gerekmektedir. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi olarak kuruluşumuzdan bu güne etik ilkelerden asla ödün vermeden hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile güvenilir ve güler yüzlü sağlık hizmeti vermek vizyonumuz olmuştur. 2020 yılında da sevdiklerinize değer vererek çıktığımız bu yolda kalite çıtamızı daha üst seviyelere çıkarmaya devam edeceğiz. Tüm çalışan personelimizin ve hastanemizde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarımızın yeni yılını kutlar, mutluluk, huzur, barış ve sağlıklı bir yıl olmasını dilerim.

Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ

Başhekim