Gerçeğini Aratmayan Rehine Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi : 24.05.2019 08.41

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde 22 Mayıs 2019 saat 10:00’da Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü denetiminde gerçekleştirilen, Başhekim Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’nin başkanlığını yaptığı, idari birim yöneticilerinin ve hastane personelinin görev aldığı Hastane Afet Planı (HAP), rehine kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı. HAP Başkanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN tatbikat sonunda yaptığı konuşmada olağan üstü hallerde tecrübe kazanmak amacıyla benzer tatbikatlar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu tatbikat Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında yaptığımız rehin alma olayı idi. Başarıyla gerçekleştirdik ve tecrübe kazandık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum " dedi.