Hastanemize yapacağınız tüm müracaatlarda nüfus cüzdanınızı mutlaka ibraz ediniz.

• Hastanemizde İndüksiyon Döngü Sistemi Kullanılmaya Başlanmıştır.

04.05.2017 yayınlanma

Hastanemizde işitme cihazı kullanan değerli hastalarımız için indüksiyon döngü sistemi kullanılmaktadır. Engelsiz hastane yolunda çalışmalarımız devam edecektir. İndüksiyon döngü sistemi bilgilendirme videosu için tıklayınız.

• Mobil Uygulama Hizmetinizde

04.05.2017 yayınlanma

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Randevu Uygulaması, randevu ve sonuçlarınızı takip edebileceğiniz bir sağlık platformudur. Bu uygulama ile yapabilecekleriniz; · Size uygun tarih ve saat seçimini yaparak randevu alabilir, randevunuzu iptal edebilir ve geçmiş randevularınızı görebilirsiniz. · Laboratuvar sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz. - Radyoloji görüntülerinize ulaşabilirsiniz. · Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile ilgili bilgilere ulaşıp, harita...